Projecten / zakelijk

VITROMICS I

Een kantoorruimte als onderverdieping van een appartementen complex. Een 3-hoekige plattegrond, met voornamelijk glasgevels. Onder een open parkeerruimte en boven een plat dak. De inbouw van installaties voor verwarming en koeling heeft veel aandacht gevraagd. Er was geen mogelijkheid om apparatuur buiten de gevels of op het dak te plaatsen, het geheel heeft ruimte gekregen binnen de beschikbare plattegrond.De opdrachtgever wilde kleine verhuurbare kantoorruimten gerealiseerd zien, gemeenschappelijke vergaderruimten en een kantine.
Vanwege de inpandige ruimten zijn voor de kunstverlichting bijzondere toepassingen ontworpen zoals een doorlichtend plafond met decoratie.

INDUMES

Een kantoor in een eerder gebruikt gebouw dat opnieuw is afgewerkt en ingericht. Het bedrijf handelt in metalen gietstukken volgens specificaties van opdrachtgevers. Deze zware en soms scherpe metalen vormen worden tijdens besprekingen op de tafel geplaatst. Bijzondere voorbeelden staan in de kast. De kast en tafel zijn ontworpen passend bij deze voorwerpen. Het tafelblad heeft een voor de handen aangename afwerking en kan niet wordt beschadigd. De kast is geconstrueerd met legplanken van “varkensroosters” (bekend van varkensstallen) die het gewicht van de stukken over een grote breedte kunnen dragen